DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

ZKO Březnice č. 254

Úvod

Vítáme vás na našich stránkách

   

 

    

  Základní kynologická organizace byla založena 1. května 1987, má tedy více než třicetiletou tradici. V současné době máme kolem dvaceti aktivních členů. Převážnou část naší činnosti tvoří všestranný sportovní výcvik psů, tzn. výcvik pachových prací, poslušnosti a obran.

 

 

Výcvikové dny :

Výcvik pro členy klubu probíhá individuálně. Výcvik probíhá podle národního (NZŘ) a mezinárodního (IGP) zkušebního řádu. V zimních měsících probíhá večerní výcvik za umělého osvětlení. Individuální tréninky plánujeme dle potřeby a předchozí dohody.

 

    

Pachové práce - nácvik stop se provádí individuálně na terénech v okolí.

 

 

Poslušnosti - provádí se dle zkušeností psovodů buď individuálně, nebo pod dohledem instruktorů, kteří jsou vždy připraveni jakkoli poradit a pomoci s výcvikem, zejména při přípravě na zkoušky a závody. Samozřejmostí je individuální přístup k začínajícím psovodům.

 

Obrany - na cvičišti provádíme sportovní obranu podle NZŘ a IGP, výcvik je založen na rozvoji přirozeného kořistnického pudu psa. Průběh tréninku si určuje psovod dle stavu vycvičenosti svého psa, nebo figurant, který posoudí úroveň vycvičenosti a navrhne optimální tréninkový plán.